HUMOR SUROBOYOAN 7

Deodorant

Romlah mampir nang toko katene tuku deodorant.

“Cak, aku arep tuku deodorant gawe “bagian bawah”,” jare Romlah ambek ndhudhing anune.🙂

Sing ndhuwe toko bingung lha mosok onok deodorant gae “bagian bawah”.
“Sepurane yo ning, gak onok deodorant sing kanggo bagian bawah.” jare sing dhodhol.

“Yok opo se peno iku, wong aku sering tuku kok !” jare Romlah muring-muring.

“Lho sampeyan onok contone tah ?” jare sing dhodhol.
“Yo!. Iki lho barange.” jare Romlah ambek ndhudhuhno wadahe deodorant kosong.

Sing dhodhol kudhu ngguyu tapi dimpet.
“Ning !! Iki ngono deodorant biasa sing kanggo kelek” jare sing dhodhol.

Romlah tersinggung diguyu-guyu.
“Lho peno iku sing ngengkel ae, woconen tah tulisane iku.” jare Romlah ambek njentit ngangkat roke sampek “bagian bawah”e kethok.
Bareng sing dhodhol moco, tibake tulisane ngene “Untuk pemakaian, tekan bagian bawah”

Ngelindur

Muntiyadi turu ngeloni Romlah, bojone. Pas enak-enak turu, Romlah dhadhak ngelindur celuk-celuk pacare.
“Mas Gempil . . . aku kangen mas. Mas Gempil peluklah aku mas . . .”

Krungu ngono Muntiyadi malih cemburu ngamuk-ngamuk gak karuan, Romlah langsung diseret lang jedhing.

“Hayo ngomongo !!! Awakmu pingin pethuk ambek Gempil tah ???!!!,” jare Muntiyadi mbentak bojone.

“Iyo cak . . . ” jare Romlah.

Langsung sirahe Romlah didelepno nang banyune bak mandi, cik kapok pikire Muntiyadi.
Mari oleh sak menit Romlah gelagepen, ambek Muntiyadi sirahe diangkat terus ditakoni maneh.

“Wis saiki ngomongo maneh !!! Awakmu sik pingin pethuk ambek Gempil tah ???!!!,” jare Muntiyadi maneh.

“Iyo cak . . .” jare Romlah.

Langsung sirahe Romlah didelep nang bak mandi luwih sui maneh, sik gak kapok ae arek iki pikire Muntiyadi.
Mari oleh rong menit Romlah gelagepen, ambek Muntiyadi sirahe diangkat terus ditakoni maneh.

“Hayo ngomongo maneh !!! Awakmu sik pingin pethuk ambek Gempil tah ???!!!,” jare Muntiyadi maneh.

“Iyo cak . . .” jare Romlah.

Muntiyadi tambah muntap. Pas arep didelepno nang banyu maneh, Romlah berontak terus takon nang Muntiyadi.

“Sik tah cak, sampeyan yakin tah lek mas Gempil onok nang njero banyu ?”

Putus Asa

Sore-sore Muntiyadi jagongan ngelamun nang warung, pandangane kosong ambek tangane ngudek es teh.
Moro-moro Paidi, koncone, teko ngageti terus langsung nyaut ngombene Muntiyadi diglogok sampek enthek, karepe ngono ngejak guyon.

Muntiyadi nuangis gerung-gerung, koncone malih gupuh kabeh.
“Wok!! Kon iku jarene tentara tapi kok cik gembenge, ngombemu tak saut ae wis nangis,” jare Paidi.

“Sak dino iku apes thok uripku.” jare Muntiyadi.

“Lho opoko, mbok menowo aku isok nulungi,” jare Paidi sakno.

“Isuk mau, aku dipecat mergo ngilangno bedhile komandan,” jare Muntiyadi.

“Walah ngono ae lho, laopo se dipikir. Awakmu lak demphal tah, dadi bodyguard utowo preman pasar sik payu,” jare Paidi.

“Iku sik gak sepiro. Mari dipecat, aku mulih gasik. Pas sampek omah, dhadhak aku mergoki bojoku lagi indehoi ambek koncoku,” jare Muntiyadi.

“Wis gak usah dipikir. Bojomu lak pancen ngono kelakuane, pegaten ae, wong wedhok sik uakeh sing tahes komes,” jare Paidi.

“Iku sik gak sepiro. Aku wis putus asa, katene bunuh diri ae. Aku tuku potas terus tak campur es teh, bareng arep tak ombe dhadhak kon saut pisan,”


Malam Pertama

Cak Mar sik tas rabi, lenger-lenger nang pos hansip koyok wong liwung. Gak sui Cak So liwat.

“Mar, kon iku manten anyar gak tambah seger lha kok malah lungset nyaprut. Opoko kon iku Mar ?” takok Cak So.

“Iyo Cak, aku kepikiran bojoku.” jare Cak Mar.

“Opoko bojomu iku, wong tak dhelok bojomu iku tahes ngono lho.” jare Cak So.

“Ngene lho Cak. Aku iki biasa njajan. Lha pas mari main malam pertama wingi, aku ngetokno dhuwik seketan. Pikirku, arek wedhok sing bodine koyok ngene paling banter taripe seket ewu. Aku luali pol lek tibake iku bojoku dhewe.” jare Cak Mar.

“Kon yo ngawur ae. Tapi wis gak usah dipikir nemen-nemen, paling bojomu tersinggung sedhiluk terus mari ngono yo kangen ambek peno maneh.”

“Aku kepikiran gak perkoro wedhi bojoku tersinggung ” jare Cak Mar.

“Lha opo lho masalae ?” Cak So malih bingung.

“Mari tak ke’i seket ewu, dhadhak aku disusuki selawe.”

Foto

Mari kencan ambek pacare, Cak War kepingin rokokan.
Mari rogoh-rogoh celono, Cak War gak nemu koreke, terus takok pacare be’e ndhuwe korek.

“Koreke nang laci Cak. ” jare pacare Cak War.

Pas mbukak laci, tibake Cak War ndhelok onok fotone wong lanang dhempal brengosan.
Cak War langsung pucet wedhi kabeh.

“Lho dik, iki bojomu tah ? Cik sangare dik.” Cak War takon nang pacare.

“Huss . .ngawur ae . .” jare pacare.

“Tunanganmu tah . . ?” Cak War sik penasaran.

“Dhudhuk Cak, peno salah ” jare pacare ambek ngalem nang Cak War.

“Ooo paling iki masmu, wong irunge mirip.” Cak War mbedhek maneh.

“Dhudhuk Cak, peno salah maneh. “ jare pacare.
“Lek ngono sopo wong iki ?” Cak War tambah penasaran.

Pacare njaluk pangku ambek ngalem mari ngono lagek ngaku.

“Iku ngono fotoku dhewe sak durunge operasi kelamin . . “

Ulang Tahun

Cak Dri ulang tahun sing ke 40. Atine rodhok sedih soale pas tangi isuk bojone meneng ae gak ngucapno selamat, koyoke lali.
Pas sarapan kate budhal kerjo, anak-anake yo mbidhek kabeh gak onok sing eling ulang tahun Bapake.
Cak Dri budhal kerjo ambek ati nelongso.
Bareng nang kantor, Yuk Ni konco kantore nyambut “Pagi Cak Dri. Selamat Ulang Tahun ya”
Cak Dri atine seneng akhire onok wong sing eling ambek ulang tahune.

“Wah . .pancen kebacut anak bojoku mosok lali ambek ulang tahunku ” pikire Cak Dri.
Pas arep mangan siang, Yuk Ni ngejak metu wong loro.

Pikire Cak Dri, waduh kapan maneh rek oleh tawaran koyok ngene, ketepakan Cak Dri sui naksir Yuk Ni pisan cumak gak wani ngomong.

“Yok opo lek awake dhewe istirahat nang kos-kosanku Cak ?” jare Yuk Ni ambek ngalem.

Cak Dri ho-oh ae.

Pas sampek kos-kosan, Yuk Ni ngongkon Cak Dri ngaso dhiluk.

“Cak, anggepen iki omahmu dhewe. Aku tak nang kamar dhiluk, wis tah pokoke aku onok kejutan gawe sampeyan.” jare Yuk Ni.

Pas ditinggal ijenan, Cak Dri wis mbayangno kejutan seko Yuk Ni, atine mpot-mpotan gak sabar.
Pikire aku yo isok rek membuat kejutan, akhire Cak Dri nyoplok klambine kuabeh sampek blejet ambek ngenteni Yuk Ni salin.
Cak Dri terus merem mbayangno bodine Yuk Ni ambek wudho kelesetan nang sofa.

Dhadhak ujug-ujug dumadhakan, Cak Dri kuaget sampek mecitat krungu onok wong akeh nyanyi selamat ulang tahun.

Bareng Cak Dri melek, tibake Yuk Ni nggowo kue tar ambek anak bojone Cak Dri metu seko kamar.

var ig_type = normal mode widget’; submit to infogue

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: